Τις φήμες που ήθελαν τον James Καφετζή να αποχωρεί  από το «Survivor 4» μετά την παράταση που αποφάσισε ο Ατζούν και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης… επιβεβαίωσε ο πρώην παίκτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» (24/5).

Δείτε τι ανέφερε για τη φυγή του από το Survivor

Μάλιστα, ο James έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο φέρνοντας καφέδες σε δίσκο στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ. Ο Ροδίτης παίκτης του ριάλιτι – τον οποίο υποδέχθηκαν στο νησί του με βεγγαλικά, καπνογόνα και πάρτι μέχρι πρωίας – παραδέχθηκε ότι ένας από τους κύριους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από το Survivor ήταν η ξαφνική απόφαση για παράταση του παιχνιδιού ως τα μέλη Ιουλίου και ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου.

Όπως είπε ο James Καφετζής για τους λόγους αποχώρησής του: «Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού. Από τέλη Μαΐου έγινε 15 Ιουνίου και μετά 15 Ιουλίου. Δεν υπήρχαν πλέον ερεθίσματα. Έκανα παρέα με τον Νίκο γιατί με τους άλλους δεν ταίριαζα».

Για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και για τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη είπε:

«Όταν είχε πρωτομπεί ο Σάκης, η Μαριαλένα είχε πάθει σοκ. Και της είχαμε πει ότι αν είναι να αγχώνεσαι θα τον ψηφίσουμε να φύγει. Αυτό είχε γίνει. Και μετά εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Ο Σάκης ήταν καλός παίκτης. Όταν ήμουν εγώ μέσα κινούσαν τα νήματα ο Σάκης και η Μαριαλένα. Όσο κερδίζαμε όλα ήταν καλά. Μετά άρχισαν οι ίντριγκες. Με το Νίκο μετρούσαμε μέρες. Παθαίναμε κρίσεις και σηκώναμε ο ένας τον άλλον. Ο Νίκος πέρασε κρίση, αλλά τον ηρέμησα. Τότε ήταν που πήραμε παράταση […] Το πόδι του Νίκου είναι πολύ άσχημα, ήμουν μαζί του χθες, είναι πολύ άσχημα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις