Σειρά από σκληρές και επίπονες δοκιμασίες έφερε η τρίτη ημέρα ημιτελικών στο MasterChef όπου ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό μετρά αντίστροφα.
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη βρίσκεται ήδη στον τελικό καθώς επικράτησε στη μαγειρική μονομαχία απέναντι στον Διονύση Σαρακίνη, ο οποίος μετά την επικράτηση της Μαρίνας Ντεμολάι επί του Αλέξανδρου Συνοδινού, θα τη βρει στον δρόμο του καθώς θα παλέψει μαζί της για την θέση στον τελικό που απομένει.

Στις μαγειρικές κόντρες των ημιτελικών, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Συνοδινό, με την πρώτη να παρουσιάζει εξαιρετικό πιάτο και να παίρνει την πρόκριση, ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης αντιμετώπισε την Μαρίνα Νεμολλάι, επικρατώντας τελικά και κερδίζοντας τη λευκή ποδιά.

Στη συνέχεια, Μαργαρίτα και Διονύσης διαγωνίστηκαν για μία θέση στον τελικό, ενώ Αλέξανδρος και Μαρίνα μονομάχησαν για την παραμονή στο παιχνίδι, με τον πρώτο να αποχωρεί ένα βήμα πριν το τέλος.

Η Μαργαρίτα νίκησε τον Διονύση και έγινε η πρώτη παίκτρια που πάει τελικό περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από τη μονομαχία Μαρίνας και Διονύση.

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Ο μεγάλος τελικός για το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του MasterChef, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, πιθανή ημερομηνία για τον τελικό θα πρέπει να θεωρείται η 9η Ιουνίου. Τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο και αναμένονται ανακοινώσεις.

Σημειώνεται ότι παραδοσιακά τα γυρίσματα του τελικού έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο, οι τελικές βαθμολογίες και η ανακοίνωση του νικητή γίνεται ζωντανά στο τελευταίο μισάωρο της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις