Το τέλος του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες θα βαφτεί με αίμα. Είναι δεδομένο ότι μετά τον Γραμματικό, στο τελευταίο επεισόδιο θα χάσει τη ζωή του και ο Μιλτιάδης ο οποίος θα βρίσκεται στο σπίτι της Ελένης, όταν βάλει φωτιά η Μυρσίνη και ο Μελέτης.

Θα προηγηθεί ωστόσο ένας ακόμη θάνατος όμως καθώς η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) θα αποχαιρετήσει τη σειρά, όχι όμως εξαιτίας της αδύναμης καρδιάς της όπως είχε διαρρεύσει. Η Ανέτ, μετά τον Βόσκαρη θα βάλει μόνη της τέλος στη ζωή της, αφού δεν μπορεί να αντέξει άλλο τα τελευταία γεγονότα.

Βλέποντας το παιδί της να γίνεται ένα τέρας, αλλά μαθαίνοντας παράλληλα τους φόνους που διέπραξε ο αδελφός της, φτάνει στα όριά της.  Ο Δούκας Σεβαστός, έχοντας ξεκληρίσει πλέον όλη του την οικογένεια, μένει μόνος. Τα αδέλφια του έχουν χαθεί από δικά του σφάλματα. Κι αυτό είναι κάτι που θα τον βαραίνει.

Η αυτοκτονία της Ανέτ θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, στις Άγριες Μέλισσες. Η σκηνή αυτή προβλέπεται συγκλονιστική. Όλα θα αλλάξουν στην αγαπημένη σειρά καθώς ελάχιστοι θα επιβιώσουν.

Ο Μελέτης θα μείνει πίσω με ενοχές που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, θεωρώντας τον ένα κάθαρμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις