Οι δυο φίλοι από τα παλιά έκαναν μια απολαυστική συζήτηση με χιούμορ και ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή, την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα αλλά και τα δυο παιδιά του, που άλλαξαν τη ζωή του. Μίλησε όμως και για τις μεγάλες αγάπες του το ραδιόφωνο και τη μουσική, για το πως ξεκίνησε την καριέρα του και πως έγιναν οι “ΑΜΑΝ”!

Χαρακτήρισε τη σάτιρα ως εργαλείο «αποδόμησης» της υποκρισίας.

Για τους συνεργάτες του, με διάθεση χιούμορ: Έχω μαγνήτη δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου. Για το Ράδιο Αρβύλα και τους συνεργάτες του, που τους χαρακτήρισε «οικογένεια», μίλησε με συγκίνηση ο Αντώνης Κανάκης.

Με τις διαστάσεις που παίρνουν τα reality είναι εγκληματικό αλλά δε δίνει κανείς σημασία σε αυτά τα πράγματα.

Για τα παιδιά του που του άλλαξαν τη ζωή του: Δεν είχα πρέπει. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου. Άργησαν… Δεν ξέρω αν άργησαν ίσως ήρθαν την ώρα που έπρεπε. Τα παιδιά έχουν φέρει αυτή τη λάμψη στα μάτια μου, την αγνότητα. Είμαι τρισευτυχισμένος με τα παιδιά μου. Φέρνουν μαγικά συστατικά. Ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας. Πιστεύω ότι έχεις πιο πολλά να μάθεις από τα παιδιά παρά να διδάξεις στα παιδιά. Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο είναι πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου με αγάπη και χαρά και όχι φόβο! Δεν υπάρχει καλό και κακό για μένα, υπάρχει αγάπη και φόβος. Να υπάρχει ψυχολογική υγεία.

Τα παιδιά μου βγάζουν τον καλύτερο εαυτό μου. Δε συμβαίνει σε όλους. Κάποιοι κάνουν παιδιά γιατί πρέπει και αυτό για μένα είναι τραγικό.

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του, που του στοίχισε πολύ: Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα και πόσο μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Είναι ένα ξερίζωμα, ένα σκληρό και βίαιο πράγμα που σε θυμώνει και λες δεν μπορείς να στήνεις αυτή την φάρσα με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργείς αυτούς τους αδιανόητους δεσμούς και μετά για πλάκα επειδή βούλωσε ένας θρόμβος…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις