Λίγο μετά το συνταρακτικό φινάλε που είχε ο δεύτερος κύκλος στις «Άγριες Μέλισσες», ο «Δούκας Σεβαστός» Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε στον καναπέ του «Dot» για να απαντήσει στις ερωτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο ηθοποιός φανέρωσε μόνο όσα του επιτρέπονταν…

«Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος». Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος είχε δηλώσει για τη συνέχεια στης σειράς: «Γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία μας. Ο χαρακτήρας του Δούκα έχει πολύ ψωμί. Μεγάλο μέρος του τέλος θα αφορά αυτόν».

Το τέλος της 2ης σεζόν βρήκε τον Δούκα να έχει πάρει ένα δυνατό χτύπημα με την αυτοκτονία της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάη), αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει μακριά από το κακό! Για να αποφύγει τις συνέπειες στο Διαφάνι, ο Δούκας παίρνει την Μυρσίνη και καταφεύγουν στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο δικτατορικό καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! O Αλέξης Μίχας σε spoiler στο «Πρωινό» ανέφερε ότι το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Λεωνίδα Κακούρης για Άγριες Μέλισσες: Αφήνουμε το Διαφάνι και πάμε στη Λάρισα

«Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας, αφήνουμε πίσω τα χωράφια και τώρα πάμε στην πόλη. Είμαστε στη Λάρισα… επιχειρηματίας, καπνοβιομήχανος. Για τον δάσκαλο (Λάμπρος) από την άλλη πλευρά ξεκινούν τα προβλήματα λόγω χούντας», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα καταφέρουν πάλι να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Υπάρχουν πάρα πολλές πραγματικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν σειρές από μόνες τους και πιστεύω ότι θα τις εντάξουν όλες, με τη δουλειά που έχουν κάνει στα σενάρια που θα έρθουν του χρόνου», σημείωσε ο Λεωνίδας Κακούρης για τις «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις