Ο τραγουδιστής αποχώρησε μετά από έντεκα υποψηφιότητες, έχοντας την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου που τόσες φορές επικαλέστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στο παιχνίδι. Ο ίδιος αυτός κόσμος λοιπόν βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τον καλωσορίσει και να τον στηρίξει με τον δικό του τρόπο.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών αλλά κυρίως νεολαία, στήθηκαν από νωρίς έξω από την αίθουσα αφίξεων για να τον υποδεχτούν. Χθες ο ίδιος ο Ντάφυ είχε προετοιμάσει το έδαφος με ένα βίντεο που ανέβασε, αναφέροντας πως είχε ξυριστεί, είχε ξεκουραστεί και περίμενε πώς και πώς να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο είχε αναφέρει την ακριβή ώρα άφιξής του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προσκαλώντας εμμέσως, πλην σαφώς, τους θαυμαστές του να βρεθούν κοντά του.

Και εκείνοι, με λαχτάρα για να τον δουν από κοντά, βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο αεροδρόμιο. Λίγα λεπτά πριν την άφιξή του, όλοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά συνθήματα για εκείνον, δημιουργώντας μία ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, την καταλληλότερη δηλαδή για να χαρεί ο Ντάφυ που όπως έλεγαν και ξαναέλεγαν όλοι οι φαν του, είναι ο νικητής της καρδιάς τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις