Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την πανηγυρική νίκη της στον τελικό του Star. Η νεαρή παίκτρια ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξή τους και έστειλε το δικό της τρυφερό μήνυμα σε όλον τον κόσμο που τη στήριξε και τη βοήθησε στην πορεία της μέχρι σήμερα. 

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο MasterChef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιό μου “Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5” δεν το πίστευα το ήθελα όμως… 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιό μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου, γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα, με συγκινούν, και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιό μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η Μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή!

Όλες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας, να τσαλακώνεστε και να παλεύετε για ό,τι αγαπάει η ψυχή σας! Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρά και κουράγιο γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρόνια, εμένα μου χαρίσατε απλόχερα αγάπη και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεόραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα και εγώ σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!

Μαργαρίτα Νικολαΐδη η νικήτρια του masterchef 5. Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με την χαρά σας γιαυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου, εμένα όπως είμαι. Με δεχτήκατε και μοιράστηκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! Κλάψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό φίλοι μου ήταν το ταξίδι μου στο Masterchef, Έντονο και αληθινό, γιατί υπάρχει αγάπη.

Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για την δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο, την μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ,@scontizas ,@chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια! Το έπαθλο φετος ξεχειλιζει αγάπη. Σας αγαπώ!

Η Μαργαρίτα σας..»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις