Αναμφίβολα, οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά που ξεχώρισε όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Με τον 3ο κύκλο να έχει «κλειδώσει» για το φθινόπωρο, η ιστορία βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που τα ερωτηματικά για το τι θα ακολουθήσει είναι πάρα πολλά. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία ενσαρκώνει με μοναδικό τρόπο την Μυρσίνη Σεβαστού, άρχισε να μας προετοιμάζει για την ενδεχομένως διαφορετική εικόνα που θα έχει η ηρωίδα στον επόμενο κύκλο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία βρίσκεται στο νησί της Νάξου, μιλώντας σε live σύνδεση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε: «Δεν έχουμε καινούρια σενάρια ακόμα για τις Άγριες Μέλισσες, καθόλου, αλλά, σίγουρα ξαναγίνεται αστή η Μυρσίνη -γιατί όπως ξέρουμε έχει έρθει από Αθήνα. Μπαίνουμε σε μια πολύ περίεργη πολιτικά εποχή της Ελλάδας».

«Αυτές οι εποχές μεγεθύνουν και δείχνουν και το πολιτικό ανάστημα του καθενός ξεχωριστά, το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις. Γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι σε μεγεθυμένες καταστάσεις αντιδρούν απρόσμενα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και όταν ο Γιώργος Λιάγκας παρατήρησε «Άρα μπορεί να δούμε ανατροπή», η ηθοποιός συμφώνησε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις