Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το σποτ του Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας. Και οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Ant1, «Πρωινό» αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα με τη Φαίη Σκορδά να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της και την Νάνσυ Παραδεισανού να ξεσπάει σε κλάματα.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε:

«Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα σεβαστό και να ακούσω την ιστορία. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών.

Επειδή αυτή που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια.

Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα. Βάζεις μια τούρτα που τα χεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά.

Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας δυστυχισμένης γυναίκας που είναι μόνη της. Είπα δεν θα μιλήσω σήμερα. Δεν έκανες κάτι λάθος, αλλά δεν έκανες και αυτά που έπρεπε! Ποια γυναίκα σήμερα 40 χρονών δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή δυσκολεύει η κατάσταση».

*Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Η Νάνσυ Παραδεισανού από τη μεριά της, όντας δακρυσμένη, ανέφερε ότι «Όταν το είδα στο σπίτι μου, έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών ότι το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Όποια γυναίκα νιώθει κάτι, την άγγιξε και την διέλυσε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις