Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι το πρόσωπο του Survivor που έστρεψε πάνω της όλο το τηλεoπτικό ενδιαφέρον, μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού. Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, το ερώτημα ήταν ένα: Είναι ξανά μαζί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης;

«Τον Σάκη τον είδα πρώτη δορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα. Σοκ. Λέω μου κάνει πλάκα ο Θεός. Με τον Σάκη είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα μπροστά μου, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί, πιεσμένη, σε δύσκολες συνθήκες, μπαίνει και ο Σάκης με την Χριστίνα και παθαίνω εγκεφαλικά! Λέω με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου,. Δεν είμαστε μαζί πάλι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην πορεία, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω. Τον θαύμαζα αλλά μέχρι εκεί.

Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Δεν θα είχα αξιοπρέπεια εγώ σαν γυναίκα. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος» τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είπα στη μητέρα μου να μην ξαναμιλήσει στις κάμερες. Γύρισα χθες το βράδυ στο σπίτι και δεν την αναγνώρισα, τρελαμένη μαμά. Μου είπε δεν ξέρεις τι έχω περάσει 7 μήνες. Φοβήθηκα» ανέφερε η Μαριαλένα για την μητέρα της.

«Σίγουρα ήμουν πιο κοντά με τον Σάκη στο Survivor. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο δίπλα, δεν θέλεις κάποιον άλλον», είπε.

Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη

“Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό”, είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιβάνη και έβαλε τα κλάματα.

Και πρόσθεσε: «Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπορούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήταν ο Σάκης εκεί να με ξεκλειδώνει, αλλά ήμουν κι εγώ γι’ αυτόν. Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Είναι όλες αυτές οι ερωτήσεις ακόμα στο μυαλό μου κι εμένα. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγούμουν. Εκεί όλα διογκώνονται. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις