Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα, μέσα από το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεκαθαρίζει πως τα όσα λέει δεν αποτελούν μέρος κάποιας διαφήμισης ή κάποιας προπαγάνδας, αλλά αποτελούν την προσωπική του άποψη, την οποία και εκφράζει με αγάπη απέναντι σε όλους.

Ο τραγουδιστής αναφέρει πως πριν κάποιους μήνες νόησε από κορονοϊό και τον κυρίευσε ο φόβος, ο οποίος κατά τη γνώμη του είναι το αντίθετο της αγάπης κι όχι το μίσος ή ο φθόνος.

Δηλώνει, επίσης, πως έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Astrazeneca «που ξέρω ότι δεν αγαπάτε πολύ», θεωρώντας πως έκανε το χρέος του «απέναντι σε μια κοινωνία που αιμορραγεί καθημερινά». Σε μια κοινωνία «που σύντροφοι, γονείς και παιδιά δεν προλαβαίνουν να πουν αντίο σε αυτούς που φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν. Φανταστείτε τον πόνο για κάποιον πριν πεθάνει και τον πόνο αφού πεθάνει γι’ αυτούς που θα μείνουν πίσω».

Επιπλέον χαρακτηρίζει ήρωες τους εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες ώστε να μπορέσουμε σήμερα να έχουμε τα εμβόλια, κατακρίνοντας όσους τους χαρακτηρίζουν «κορόιδα».

«Έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε ζωές απλά με ένα τσίμπημα στον ώμο. Ας δείξουμε το θάρρος που απαιτείται. Ας μην είμαστε μόνο για την πάρτη μας, μια φορά. Η ζωή θέλει θάρρος όχι φόβο» συνέχισε ο Χρήστος Μάστορας, προτρέποντας τους ακροατές του να κάνουν το εμβόλιο.

Ο ίδιος δηλώνει πως έκανε το εμβόλιο γιατί θέλει να ζει. «Δεν θέλω απλά να υπάρχω, θέλω να αγκαλιάζω, να φωνάζω, να γελάω και να ερωτεύομαι από κοντά. Χωρίς φόβο λοιπόν μη σπάσω είτε απ’ τον ιό, είτε από τα σχόλια που μπορεί να προσπαθήσουν να με ρίξουν υψώνω τείχος. Αυτό είναι το τείχος της αγάπης. Είναι ένα τείχος που σας καλώ να χτίσουμε μαζί χωρίς φόβο» σημείωσε.

«Δεν είμαι οπαδός, δεν είμαι χρωματισμένος, δεν προωθώ καμιά πολιτική ατζέντα. Και θα ήταν ότι καλύτερο για όλους μας, να έβλεπες όλη τη βουλή ενωμένη σαν μια γροθιά να προσπαθεί να κάνει το σωστό, χωρίς να χρειάζονται οι όροι αριστερά και δεξιά. Για μια φορά ας πάμε μπροστά. Εμένα μου είναι αδιάφορες οι καρέκλες. Δεν είναι όλα εξουσία και δεν είναι όλα πολιτική» συνέχισε.

«Αυτή η κρίσιμη στιγμή μας αφορά όλους. Γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι θέλουμε να ζούμε ελεύθεροι. Σκεφτείτε το, ψάξτε τις στατιστικές κάντε τα μαθηματικά και αν δεν σας κάνουν πετάξτε τα και μαζί με αυτά πετάξτε και την άποψή μου. Με αγάπη» είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις