Τη συνδρομή του Τμήματος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ζητήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφού έπεσε θύμα χάκερς στο διαδίκτυο.

Όπως ο ίδιος ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός αποκάλυψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: “Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”.

Μάλιστα, στον λογαριασμό του στο instagram έχει ανέβει μία ανάρτηση με μία φωτογραφία που απεικονίζει έναν νεαρό άντρα που ουδεμία σχέση έχει με τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αν και το πρόσωπό του είναι καλυμμένο.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αμέσως μόλις διαπίστωσε ύποπτες κινήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τις οποίες δεν είχε κάνει εκείνος, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να βρεθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την κακόβουλη ενέργεια.

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα social media για τη δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι σημαντικά εργαλεία, ειδικά τώρα που ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δουλεύει ένα πολύ δυνατό project με το οποίο και επιστρέφει στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τη νέα του σειρά Ο Δάσκαλος που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν από το Mega.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις