Το προηγούμενο Spiderman τελειώνει με τον Τζ. Κ.Σίμονς να επιστρέφει στον ρόλο του δημοσιογράφου Τζόνα Τζέιμσον και να ανακοινώνει σε όλο τον πλανήτη την πραγματική ταυτότητα του Ανθρώπου-Αράχνη.

Με όλο τον κόσμο να γνωρίζει την ταυτότητα του και τη Δικαιοσύνη να τον κυνηγά, ο Πίτερ Πάρκερ βλέπει τη ζωή του να γίνεται κόλαση κι έτσι απευθύνεται σε έναν άλλο Avenger, τον Doctor Strange του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, και του ζητά να κάνει ένα ξόρκι ώστε να ξεχάσουν όλοι ότι είναι ο Σπάιντερμαν. Μόνο που το ξόρκι πηγαίνει στραβά, ανοίγει την πύλη σε άλλες διαστάσεις και εισάγει στο διευρυμένο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel την έννοια του πολυσύμπαντος.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον Δρ. Οκτάπους του Άλφρεντ Μολίνα από το Σπάιντερμαν 2 του Σαμ Ρέιμι. Επισήμως συμμετέχουν στην ταινία ο Γουιλεμ Νταφό του πρώτου Σπάιντερμαν, αλλά και ο Τζέιμι Φοξ από το Amazing Spiderman 2. To όχι καλά κρυμμένο μυστικό είναι ότι στην ταινία θα δούμε στο πλευρό του Τομ Χόλαντ τον Σπάιντερμαν του Τόμπι Μαγκουάιρ κι εκείνον του Άντριου Γκάρφιλντ. Η Marvel δεν επιβεβαιώνει, οι φαν ψάχνουν μανιωδώς στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις (μάλλον αληθινές) φήμες, η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις 17 Δεκεμβρίου, όταν η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις