Οι παραγωγοί του James Bond, Barbara Broccoli και Michael B. Wilson (o ετεροθαλής αδελφός της) επιμένουν ότι ο γνωστός πράκτορας δεν πρέπει να γίνει τηλεοπτική σειρά.

Με την εξαγορά της MGM από την Amazon για 8,45 Δις Δολάρια, το τηλεοπτικό κοινό περίμενε ότι ο Μυστικός Πράκτορας 007 θα γινόταν και σειρά στο Amazon Prime Video. Aυτό το σενάριο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί όπως και αναφέρει το Uproxx TV.

Η παραγωγός των James Bond Barbara Broccoli (κόρη του αείμνηστου Albert Cubby Broccoli) είπε στο Total Film ότι: «Κάνουμε ταινίες για τον κινηματογράφο. Αυτό μόνο». O συμπαραγωγός της Michael B. Wilson πρόσθεσε ότι εδώ και 60 χρόνια έχουν δεχθεί πολλές προτάσεις για μια τηλεοπτική σειρά με ήρωα τον πράκτορα 007, αλλά αντιστάθηκαν. Η στάση τους αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει για κανένα spinn – off του Bond, σε νεαρή ηλικία.

Ο John Logan, σεναριογράφος του Skyfall και του Spectre, σε πρόσφατο άρθρο του στους New York Times έγραψε: «Η τρέχουσα συμφωνία με την Amazon δίνει στη Barbara και τον Michael, οι οποίοι κατέχουν το 50 τοις εκατό της αυτοκρατορίας James Bond, διαβεβαιώσεις για συνεχή καλλιτεχνικό έλεγχο. Θα είναι όμως πάντα έτσι; Τι θα συμβεί αν μια εταιρεία όπως η Amazon αρχίσει να κάνει αλλαγές; Ποιες θα είναι η επιπτώσεις στην ποιότητα των ταινιών αν οι εκπρόσωποι της Amazon θελήσουν να έχουν λόγο στις αποφάσεις; Τι θα συμβεί αν πουν ότι δεν τους αρέσει που ο Bond πίνει Martini ή που σκοτώνει ανθρώπους; Και αυτή η αγγλική προφορά είναι λίγο ξένη, οπότε θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους Αμερικανούς στις ταινίες για να είναι πιο εμπορικές;».

H αλήθεια είναι ότι εάν ο James Bond γίνει (κάποια στιγμή) τηλεοπτική σειρά, ίσως αυτό να σημάνει και το τέλος της μαγείας του θρυλικού franchise. Οι περιπέτειες του γνωστού κατασκόπου έχουν άλλο αντίκτυπο στη μεγάλη οθόνη. Από την άλλη πλευρά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ένα prequel του Bond για το πριν. Κάτι που επιθυμεί και η Amazon. Πώς ήταν δηλαδή μικρός o James, γιατί όχι και στα εφηβικά χρόνια; Αν πάλι αυτό το ενδεχόμενο δεν ταιριάζει σε μία τηλεοπτική σειρά, σίγουρα θα ταιριάζει σε μία μελλοντική ταινία. Για την ιστορία, η πρώτη αποστολή του 007 ήταν το Casino Royale το οποίο και αποτελεί το πρώτο μυθιστόρημα του Ian Fleming τo 1953. Η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε μέσα σε έναν μήνα. Ταινία έγινε το 2006, με την πρώτη εμφάνιση του Daniel Craig που συμπρωταγωνιστούσε με την σαγηνευτική Eva Green. Ήταν όμως ενήλικας και εκεί. Στα εφηβικά χρόνια δεν έχουμε δει ποτέ τον Mr. Bond.

Το No Time to Die (τελευταία φορά για τον Daniel), όπως έχει γίνει γνωστό, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο. Στις 8 Οκτωβρίου στον υπόλοιπο κόσμο. Του χρόνου το 2022, συμπληρώνονται 60 χρόνια κινηματογραφικής ζωής του θρυλικού πράκτορα 007. Ήταν Οκτώβριος του 1962 όταν και συστηνόταν στο τηλεοπτικό κοινό ο Sean Connery ως James Bond. Στο πλευρό του ήταν η πανέμορφη Ursula Andress.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις