Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου έσπευσε κόσμος από νωρίς για αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη. Πολλά νέα παιδιά, φορώντας μαύρα ρούχα στέκονται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας: άλλοι κρατούν ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι μιλούν μεταξύ τους για το το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον Ιερό Ναό, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας και λίγο αργότερα, σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια έφτασε η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων.

Η Τάμτα με τον Πάρη Κασιδόκωστα

Συντετριμένος ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light που το μοιραίο βράδυ ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο του τροχαίου. Ο ίδιος μάλιστα είχε αναρτήσει τότε στο Instagram ένα σπαρακτικό βίντεο όπου είχε αντικρίσει το νεκρό φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, έλεγε με λυγμούς, «πάει, πάει».

Ο φίλος και συνεργάτης, Light

Δείτε κι άλλα φωτογραφικά «κλικ»

O Light και από δίπλα το οικογενειακό περιβάλλον του Mad Clip

Η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή, με το άσπρο φόρεμα και την μαύρη μάσκα

Μπροστά ο Mike Stathakis, CEO της Mad House Records και από πίσω με το άσπρο φόρεμα και την μαύρη μάσκα η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή

Η Ελένη Φουρέιρα φανερά συντετριμμένη

Η οικογένεια του Mad Clip

Στο μπροστινό πλάνο ο Mente Fuerte και από πίσω με το καπέλο ο Sapranov

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις