Το πρωί της Πέμπτης (9/9), η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Η Ελληνίδα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κύμα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, αλλά και σε όσα της έχουν χρεώσει κατά καιρούς. «Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι γι’ αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός.

*Δείτε εδώ παλαιότερη συνέντευξή της

Και συνέχισε: «Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση».

*Διαβάστε όλα τα αθλητικά εδώ.

Αναφορικά με τα social media, η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε: «Στα κοινωνικά δίκτυα νιώθω πως είναι μάστιγα το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι έχουμε μια απίστευτη δήλωση, επειδή μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ και να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις