Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Η τραγουδίστρια και προσεχώς παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα  σχέδιά της αλλά και για το J2US που θα επιστρέψει στις οθόνες μας σύντομα. Αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται για το show, όπου για μία ακόμα σεζόν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τα επόμενα σχέδιά της η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι σίγουρο στον ορίζοντα. «Ήταν ένα δύσκολο χρονικό διάστημα και δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Και εκτός τηλεόρασης δηλαδή, στον δικό μας χώρο» είπε, υποστηρίζοντας πως ο κορονοϊός αλλάζει συνεχώς τα πλάνα.

«Καινούρια πράγματα δεν ετοιμάζω, θα βγει ένα νέο τραγούδι μέσα στον Οκτώβρη και ο δίσκος αργότερα. Τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή είμαστε στον Alpha και φέτος το Just θα είναι καταπληκτικό. Από τα ζευγάρια που έχω δει θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον», υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαϊδης: Η ανακοίνωση του διαζυγίου

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι το ζευγάρι ανακοίνωσε τη λήξη του πολυετούς γάμου του μέσα από τον manager της γνωστής τραγουδίστριας.
Η ανακοίνωση:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις