ΣασμόςSpoiler: Ο αρραβώνας του Αστέρη με τη Στέλλα θα διαλυθεί για τα μάτια της Αργυρώς. Όλα όσα θα δούμε στο έβδομο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός» στον ALPHA.

Σασμός – Spoiler: Ο αρραβώνας και το ταξίδι στην Αυστραλία

Οι δύο νέοι που έχουν ερωτευτεί δεν πρέπει να είναι μαζί, καθώς ο πατέρας του Αστέρη σκότωσε τον πατέρα της Αργυρώς, με τη βεντέτα να κρατά εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Super Katerina», η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν και φεύγει για την Αυστραλία, ενώ ο Αστέρης αναμένεται να διαλυθεί ο αρραβώνας του με τη Στέλλα.

Η περίληψη του 7ου επεισοδίου:

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία. Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία. Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα. Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του. Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα. Στο μεταξύ μια τσιγγάνα που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής και της προτείνει να της πει τη μοίρα. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη… Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα!

Σασμός: Δείτε το trailer της Τρίτης (14/09)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις