Μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες αλλά και ένα ζευγάρι που ο κόσμος αγαπά πολύ θα δούμε φέτος στο J2US. Ο νέος κύκλος του J2US, ο οποίος φέτος θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του Alpha, ξεκινά σε λίγες μέρες. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, όπως και διάφοροι συνδυασμοί ζευγαριών. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει βάλει στόχο να εκπλήξει τους πάντες και να ανατρέψει όσα μπορεί να νομίζουμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Zapit, στο J2US φέτος θα βρίσκεται και η Ελένη Δήμου. Η σπουδαία τραγουδίστρια, όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT, συζητούσε με τον Νίκο Κοκλώνη και όπως μαθαίνουμε συμφώνησαν. Μάλιστα, στις πρόβες που έγιναν χθες είχε παρτενέρ της τον Μαρίνο Κόνσολο.

Άλλο ένα ζευγάρι – έκπληξη φαίνεται πως θα είναι η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ένα… εκρηκτικό ζευγάρι που θα τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, ο Νίκος Κοκλώνης φέτος έχει τη διάθεση να ανακατέψει αρκετές φορές την τράπουλα μέχρι την πρεμιέρα. Αναμένουμε να δούμε αν αυτές θα είναι και οι οριστικές του επιλογές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις