Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αρκετά αγαπητή από τον κόσμο και ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια. Το τελευταίο διάστημα απασχόλησε πολύ το κοινό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον εξίσου αγαπητό τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα site αφιέρωναν ολόκληρες σελίδες και άρθρα για τον χωρισμό του ζευγαριού του οποίου η σχέση κράτησε 12 ολόκληρα χρόνια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι συνέβη με τον ANT1

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το αγαπημένο κορίτσι του σταθμού, η Ζέτα Μακρυπούλια, είχε μια επαγγελματική πρόταση. Οι ιθύνοντες την επέλεξαν να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Άρα θα βλέπαμε την παρουσιάστρια και στην βραδινή ζώνη του σταθμού εκτός από τη μεσημεριανή, στην οποία παρουσιάζει το πολύ επιτυχημένο «Ρουκ Ζουκ».

Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Μακρυπούλια για το ρόλο της κριτή, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο, με την παρουσιάστρια να είναι απολύτως θετική στο πρότζεκτ.

Όταν, όμως, η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χάσμα.
Όπως είναι λογικό, η κακή διαχείριση μιας τέτοιας υπόθεσης μπορεί να φέρει «τριγμούς» στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που ουδείς επιθυμεί.

Σύντομα, όμως, θα συζητήσουν ξανά, ώστε τουλάχιστον να λυθεί το θέμα δίχως κάποια παρεξήγηση, είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Η απόσταση, όμως, είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις