Κομάντα και δράκοι: Το Mega φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης την πρεμιέρα για το «Κομάντα και Δράκοι», η οποία απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

Το σενάριο του Θοδωρή Παπαδουλάκη είναι επιστημονικής φαντασίας, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παιδιά που είναι τα «Κομάντα», ο Γιώργος, η Ζαχαρένια, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, ενώ άξια αναφοράς είναι ο ρόλος του Ντόντου που ενσαρκώνει ο Λευτέρης Κοκογιάννης, ενός παιδιού ΑΜΕΑ που όπως αναφέρει η παρουσίαση, είναι «ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του» και «έχει ιδιαίτερες ικανότητες».

Κομάντα και δράκοι: Το σενάριο

Όσον αφορά την υπόθεση; «Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των “Κομάντο”, μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου “ιδιαίτερο” αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια».

Κομάντα και δράκοι: Η αποθέωση στο twitter

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις