Από το 2019 και μετά (εποχή πανδημίας), το No Time To Die, πουλάει τα περισσότερα εισιτήρια στη Βρετανία.

Η Odeon, με έδρα το Λονδίνο, ανακοίνωσε ότι η 25η ταινία James Bond, έχει πουλήσει περισσότερα από 175.000 εισιτήρια και ο αριθμός διαρκώς αυξάνεται. Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου έρχεται το πολυαναμενόμενο No Time To Die μετά από τρεις (μπορεί και τέσσερις) αναβολές λόγω Covid – 19. O ενθουσιασμός είναι μεγάλος για τους φαν των ταινιών Bond και όπως όλα δείχνουν η τελευταία ταινία με τον Daniel Craig, θα αποδειχθεί μία από τις συγκλονιστικότερες όλων των εποχών!

Από το 1962, όταν και είδαμε τον πρώτο κινηματογραφικό Μποντ με τον Sean Connery, το συγκεκριμένο franchise (λογικά το πιο γνωστό στο Σινεμά) έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Κοντά στα 60 χρόνια, έχουμε θαυμάσει τον Μυστικό Πράκτορα 007 σε 24 ταινίες. Σχεδόν όλες στηρίζονται στα μυθιστορήματα του Ian Fleming o οποίος είναι και ο δημιουργός (ίσως περάσουμε στην εποχή των spin – off). Ο ίδιος μας σύστησε τον διάσημο κατάσκοπο το 1953, στο πρώτο μυθιστόρημα του το Casino Royale. H αλήθεια είναι ότι ο Bond προσελκύει περισσότερο τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Από το 2006 όμως και μετά, ο Daniel Craig έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από όλους. Η Odeon αναφέρει ότι πάνω από το ένα τρίτο των εισιτηρίων, τις τελευταίες μέρες, αγοράστηκαν από ανθρώπους άνω των 45 ετών.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των κινηματογράφων Odeon, η αμερικανική AMC, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβρη κυμάνθηκαν στο 10% πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα. Η ζήτηση για το No Time To Die έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση εισιτηρίων. Την Πέμπτη η ταινία βγαίνει επίσημα και στην Ελλάδα, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Ο Κινηματογράφος είναι Τέχνη και οι περισσότεροι θέλουμε να δούμε το ιστορικό φινάλε του Daniel Craig ως Bond. H 25η ταινία είναι σίγουρο ότι θα κάνει ρεκόρ εισιτηρίων στην Ελλάδα.

As I said, the name is Bond. You know the rest…

Το επίσημο soundtrack της ταινίας υπογράφει ο Hans Zimmer και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Billie Eilish.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις