Σε μια δοκιμασία με γερές δόσεις ρομαντισμού οι 20 παίκτες του GNTM 4, που βρέθηκαν μαζί με τους κριτές και τον Γιώργο Καράβα στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά. Το ριάλιτι μοντέλων μόλις ξεκίνησε και οι 20 φιναλίστ κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για το GNTM 4.

Οι 20 διεκδικητές του φετινού τίτλου βρέθηκαν με τις βαλίτσες τους στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά και έγιναν θεατές μαζί με τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον coach τους, Γιώργο Καράβα, ενός μαγικού κλιπ.

Το κινηματογραφικό φιλί Ισμήνης και Γιώργου

Ο Γιώργος και η Ισμήνη αναπαριστούν σε ένα κινηματογραφικό reference τη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του COVID-19.

Μια απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM 4

Σε μια από τις πιο διαδραστικές δοκιμασίες αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 καλούνται να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και προσπάθησαν να αποδείξουν, με τις μοντελικές πόζες και την υποκριτική τους ικανότητα, πως δεν είναι τυχαία στους top20, καθώς φωτογραφίζονται στο φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Η δοκιμασία έβαλε δύο κορίτσια μαζί στο GNTM 4

Ανάμεσα στα ζευγάρια, η Μελίνα και η Ραφαέλα που κλήθηκαν να επιδείξουν επαγγελματισμό και αυθεντικότητα, ποζάροντας ως ερωτευμένες για τον φακό του καλεσμένου φωτογράφου στο GNTM 4.

Φυσικά, καθώς ένα από τα ζευγάρια ήταν αυστηρά γένους θηλυκού, λίγο αργότερα μπροστά στον φακό πόζαραν για το ίδιο κόνσεπτ δύο αγόρια. Ο Ντίνος και ο Κωνσταντίνος κλήθηκαν να βγάλουν ερωτισμό και ρομαντισμό ως ζευγάρι, μπροστά στους κριτές του GNTM 4.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις