Οι ηθοποιοί της σειράς «Άγριες μέλισσες» βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα», πάνω στο οποίο βασίστηκε η επιτυχημένη σειρά και η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα ήταν εκεί. Οι: Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Παύλος Ορκόπουλος, Ελένη Καρακάση και Νεφέλη Κουλούρη μιλούν για το βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή των πρωταγωνιστών πριν την σειρά.

Πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών μιλούν για το βιβλίο-prequel της σειράς

Ο Λεωνίδα Κακούρης είπε: «Υπάρχει μία δίκη, ναι θα δικαστεί ο Δούκας για τα κρίματά του, τα έχουμε γυρίσει αυτά τα επεισόδια». Η Μαρία Κίτσου, που ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο της Ελένης Σταμίρη, είπε για την πιθανότητα να συνεχίσει για τετάρτη χρονιά στο σίριαλ και για το βιβλίο: «Δεν ξέρω για την επόμενη χρονιά, πάντως το σενάριο το φετινό που έχουμε στα χέρια μας είναι εκπληκτικό. Νομίζω είναι πολύ ουσιαστικό, δίνει κάτι πολύ καινούργιο και στην ελληνική τηλεόραση, Το βιβλίο επίσης λειτουργεί σαν prequel της σειράς. Θα συνιστούσα στους θεατές να το διαβάσουν για να καταλάβουν τον κόσμο των ηρώων. Εγώ κατάλαβα πολλά για την Ελένη, όπως τις ιστορίες που δεν ξέραμε. Πώς μεγάλωσε από μικρό παιδί, με το Λάμπρο τον αρραβωνιαστικό της, πώς έφυγε στην Αθήνα, γνώρισε το Ζάχο».

Με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να συμπληρώνει: «… τον πραγματικό λόγο ουσιαστικά που χάσανε την επικοινωνία και την επαφή τους, το πώς η Ελένη πήγε να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα, να προχωρήσει τη ζωή της, αλλά τελικά έμεινε πιστή στην ψυχή της και το συναίσθημά της και στα πιστεύω της. Αυτά δηλαδή που έγιναν τον πρώτο και το δεύτερο χρόνο. […] Ο κόσμος μας δίνει την αγάπη του, μας δίνουν συγχαρητήρια, είναι μεγάλη ευλογία να σε αγκαλιάζει ο κόσμος και να αγκαλιάζει τη δουλειά σου. Δεν μας έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις