Η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή ήταν λίγο-πολύ κοινό μυστικό, μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν και η ηθοποιός παραδέχτηκε τελικά ότι είναι μαζί.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε στα γυρίσματα της θεατρικής παράστασης Hair, όπου και πρωταγωνιστεί η Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση τους, αλλά και στο πώς λειτούργησε μεταξύ τους η συγκατοίκηση.

«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στην ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα, για να μην χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο Ίαν Στρατής είναι αυτός που φροντίζει για την μαγειρική, καθώς εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με την κουζίνα στην καραντίνα. «Μέσα στον κορωνοϊό άρχισα να ασχολούμαι με την μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί».

Τέλος, για την διαφορά των 7 χρόνων που υπάρχει μεταξύ τους, δήλωσε: «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά. Το θεωρώ απαρχαιωμένο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις