Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Το πρωί της Παρασκευής (22/10), ο παρουσιαστής βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αστειεύτηκε για όσα έχει περάσει με την υγεία του, τις τελευταίες εβδομάδες. «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει» δήλωσε ο ίδιος με χιούμορ.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται, εδώ και 1,5 περίπου μήνα, στον Ευαγγελισμό. Είχε εμφανίσει μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Αν και όπως όλα έδειχναν θα έπαιρνε εξιτήριο, δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας (18/10), είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν. Πλέον έχει αποσωληνωθεί, διέφυγε τον κίνδυνο και μπήκε σε δωμάτιο.

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, κι άλλες φορές ήμουν και υποτροπίαζε το πράγμα, αλλά εννοείται ότι κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε. Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, θα τα καταφέρω» είπε.

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Η σοβαρή περιπέτεια

Από το περασμένο καλοκαίρι ο παρουσιαστής έχει θέματα υγείας, μετά από ένα πρόβλημα που είχε με τον προστάτη. Οι τωρινές εξετάσεις του παρουσιαστή, σύμφωνα με τον Alpha, έδειξαν υγρό στους πνεύμονες και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή. Στο πλευρό του είναι η σύζυγός του Έλενα Μαστραγγελή και ο γιος του, Στέργιος. Θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει πού θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις