Έναν περίπου χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης τους, η Gigi Hadid και Zayn Malik φαίνεται να ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους και η αιτία του χωρισμού τους φέρεται να είναι αρκετά σοβαρή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο τραγουδιστής κτύπησε την μητέρα του μοντέλου και πριν από ένα μήνα η Gigi εγκατέλειψε το σπίτι όπου έμεναν μαζί με την 13 μηνών κόρη του Khai.

Σύμφωνα με το People αρκετές πηγές από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού έχουν επιβεβαιώσει ήδη τον χωρισμό τους και βάση αυτών το μοντέλο και η μητέρα της, Yolanda Hadid, θα μεγαλώσουν μαζί την μικρή. Η γιαγιά μάλιστα μετά τα όσα έγιναν έχει αναλάβει τον ρόλο του προστάτη τόσο για την κόρη της όσο για την εγγονή της.

Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της. «Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι και οι δύο καλοί γονείς», είπε επίσης ένας οικογενειακός φίλος.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής διαψεύδει τις φήμες περί ξυλοδαρμού. «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι έχω χτυπήσει τη Yolanda Hadid Για χάρη της κόρης μου αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις