Φαίη ΞυλάΗ Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε για τις σπουδές της, την προσωπική της ζωή και τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής. Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε αναφορικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση στο θέατρο, πως η ίδια δεν έχει ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές, καθώς, όπως τόνισε, έθετε πάντα τα όρια.

Αρχικά, για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, είπε: «Ο μπαμπάς του γιου μου είναι μικρότερος από εμένα, δεν θα στεκόμουν ποτέ στη διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. Έχουμε δουλέψει ξανά με τον Κωνσταντίνο και αφού χωρίσαμε, στο θέατρο. Είναι εξαιρετικό παιδί. Όταν υπάρχουν παιδιά, θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς του παιδιού.

Και για τα ζευγάρια που έχουν ένταση, αυτό ισχύει πρέπει να τα αφήνουν πίσω τους, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Εμείς χωρίσαμε καλά. Ο γιος μου δεν ξέρω με τι θέλει να ασχοληθεί ακόμα, βέβαια, έχει μεγαλώσει στο θέατρο».

 Με το MeToo θα καθαρίσει το τοπίο

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο #MeToo και τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάματος. «Θα καθαρίσει το τοπίο, είμαι πολύ υπέρ και έχω απεριόριστο θαυμασμό στα θύματα που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από εδώ και πέρα και κάποιοι θα κ@λ@σουν», δήλωσε αρχικά.

Έπειτα, η Φαίη Ξυλά μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία. Όπως είπε, η ίδια δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση, αλλά έχει βιώσει άσχημες συμπεριφορές.

«Μιλάμε για κακή συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο, γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα. Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει», σημείωσε σχετικά με τους ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικά αδικήματα, αλλά το ταλέντο τους εξακολουθεί να εκτιμάται από το κοινό.

«Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και αν κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά», έκλεισε η Φαίη Ξυλά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις