Ο Άνθρωπος του θεού: Ο Άρης Σερβετάλης δεν έκρυψε ποτέ την πίστη του στα Θεία, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί πολλές φορές στις συνεντεύξεις του, ιδιαίτερα σε σχέση με την ερμηνεία του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού».

Έχει επίσης μιλήσει για τη σημασία που είχε στη ζωή του η γνωριμία του με τον «πνευματικό» του και το βάρος που έχει η γνώμη του στις αποφάσεις που παίρνει.

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετέδωσε κατ’ αποκλειστικότητα δηλώσεις ηγούμενου, τον οποίον ο Άρης Σερβετάλης επισκέπτεται συχνά σε μοναστήρι, στην Πελοπόννησο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή με τον ηγούμενο, εκείνος, αφού επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός επισκέπτεται την μονή, απάντησε σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχουν συζητήσει για τα εμβόλια.

«Ο καθένας έχει το δικό του σκεπτικό, τη δική του γνώμη, τις δικές του πεποιθήσεις… Εντάξει…, είναι ελεύθερος».

Και επισήμανε: «Η δημοκρατία εκφράζεται διά πολλών τρόπων. Αν δεν έχουμε δημοκρατία, εσείς το ξέρετε».

Σερβετάλης: Είχα ενημερώσει εγκαίρως την παραγωγή

Από την πλευρά του και μετά τις αντιδράσεις, ο Άρης Σερβετάλης, εξήγησε με ανάρτησή του στο Instagram, τους λόγους της αποχώρησής του από την παράσταση «Ρινόκερος».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο Άρης Σερβετάλης αναφέρει:

«Καλά Χριστούγεννα.

Η απόφαση να αποχωρήσω από τη θεατρική παράσταση Ρινόκερως πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα. Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα ότι μπορώ να κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους, θα αποχωρήσω από την παράσταση. Πρότεινα την αντικατάστασή μου κι έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή τους, ώστε να βοηθήσω στην ομαλή ένταξη του νέου μέλους». (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις