Τζώνυ ΘεοδωρίδηςΣτην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο η ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης το πρωί της Πέμπτης (09/12) και αναφέρθηκε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη «Λάμψη» αλλά και στο μπαράκι στο οποίο φιλοξένησε την κάμερα. «Το μπαράκι που βρισκόμαστε είναι απόκτημα μαζί με την πρώην σύζυγό μου με την οποία πλέον είμαστε φιλαράκια» ανέφερε ο Τζώνη Θεοδωρίδης και αποκάλυψε πως είναι 56 ετών και πρόσθεσε πως: «Στο google με έχουν μεγαλώσει, έχουν βάλει άλλη ηλικία».

Πώς πέρασε στην καραντίνα ο Τζώνυ Θεοδωρίδης; «Στην καραντίνα πέρασα καλά γιατί είχα τα παιδιά μου. Είμαι ενεργός μπαμπάς, μου αρέσει να τα φροντίζω, απλά είμαι λίγο νευρικός. Ποτέ δεν με ενόχλησαν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύζυγό μου, η Σύλβια μου δίνει ζωή», είπε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Το κεφάλαιο «Λάμψη»

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο «Λάμψη», τη θρυλική σειρά του Ant1 στην οποία πρωταγωνιστούσε. «Από τη Λάμψη έφυγα το 2002 για λόγους προσωπικούς. Έπρεπε να μου δώσουν κάποια χρήματα, τα οποία δεν μου τα έδιναν και τους πήγα στο δικαστήριο. Τώρα θα τελεσιδικήσει η απόφαση στον Άρειο Πάγο. Κανείς δεν με έχει υποστηρίξει, κανείς, κανένα σωματείο» ανέφερε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

«Εγώ έπαιρνα τότε ένα εκατομμύριο δραχμές το μήνα. Υπήρχαν και ηθοποιοί που έπαιρναν πολύ λιγότερα. Ένα εκατομμύριο το μήνα εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι. Όταν έπαιζα στη Λάμψη, μια γιαγιά από την απέναντι πολυκατοικία με έβλεπε και έκλαιγε γιατί νόμιζε πως ήμουν στην πραγματικότητα στη φυλακή» πρόσθεσε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις