Άννα Μπεζάν: Σε μία εξομόλογηση προχώρησε η Άννα Μπεζάν και αποκάλυψε πως ένας γνωστός παραγωγός την προσέγγισε αρχικά για κάποιον ρόλο και έπειτα ερωτικά.

Όπως είπε η ηθοποιός της σειράς «8 Λέξεις» στην εκπομπή OPEN Weekend, όπου βρέθηκε καλεσμένη, έχει δεχτεί κι εκείνη παρενόχληση στον χώρο εργασίας της.

«Μία φορά με είχε προσεγγίσει κάποιος με έναν περίεργο τρόπο. Ξεκίνησε η συζήτηση με έναν παραγωγό, ο οποίος μου έλεγε το πόσο πολύ με θαυμάζει και πόσο δυνατή είμαι και μετά το πήγε στο ερωτικό, ενώ εγώ ήρθα σε μεγάλη αμηχανία. Είπα όχι στη συνεργασία μας. Τον έχω ακόμα μπλοκαρισμένο, γιατί συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Δεν ήταν άμεσος ο τρόπος, αλλά το έμμεσο ίσως είναι χειρότερο, γιατί δεν μπορείς να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου και εξήγησε ότι στο παρελθόν την έβριζαν. «Για το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, όσο ήμουν στην καθημερινή σειρά, με βρίζανε. Πλέον, είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που παίρνω και αυτό είναι κάτι που με συγκινεί πάρα πολύ», είπε η Άννα Μπεζάν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις