Λεωνίδας Κακούρης: Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/12) καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του πορεία. Οι παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισαν στον ηθοποιό πως λόγω του χαρακτήρα που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» ο κόσμος φαίνεται να έχει σχηματίσει την άποψη πως και στην προσωπική του ζωή είναι «βαρύς».

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως στην προσωπική του ζωή είναι ένας πολύ χαλαρός και διασκεδαστικός άνθρωπος.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Λεωνίδα Κακούρη

Ποιο θα ήθελε ο Λεωνίδας Κακούρης να είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών»; «Δεν υπάρχει κωμικός και δραματικός ηθοποιός. Νομίζω αυτό που θα ήθελα περισσότερο, χωρίς να μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα, θα ήταν ένας ρόλος στην κωμωδία. Η κωμωδία είναι ένα είδος πολύ ευχάριστο για τον ηθοποιό. Είναι λυτρωτικό. Εκτονώνεσαι. Και στο δράμα εκτονώνεσαι, αλλά εκεί όταν τελειώνεις νιώθεις αφυδατωμένος. Αν ένας σκηνοθέτης είναι έξυπνος θα με σκεφτεί για έναν κωμικό ρόλο μετά τις “Μέλισσες”».

Ο θάνατος του πατέρα του
«Ο θάνατος του πατέρα μου με έχει διαμορφώσει σαν άνθρωπο. Το θέατρο με βοήθησε πολύ. Ήταν η ψυχοθεραπεία μου. Εξακολουθεί να είναι. Πήρα ψυχολογική βοήθεια κάποια στιγμή. Χρειάστηκα βοήθεια» είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης για τον θάνατο του πατέρα του και το πως το αντιμετώπισε ενώ σχετικά με το αν φοβάται τον θάνατο απάντησε: «Νομίζω πως όχι. Αν κάτι μου έχει μείνει από αυτή την εμπειρία είναι ότι δεν τον φοβάμαι. Στα δύσκολα και στα σκληρά είμαι πολύ ψύχραιμος. Απόλυτα ψύχραιμος. Σαν να διώχνω κάθε φόβο από μέσα μου για να μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτό που μου συμβαίνει» είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Έχει άγχος για την επόμενη μέρα;
Έχει άγχος για την επόμενη μέρα μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών; «Δεν έχω άγχος για την επόμενη σεζόν. Θα μπορούσα την επόμενη σεζόν να μη δουλέψω αν και θα προτιμούσα να υπάρξει μια πρόταση που να μην είναι για καθημερινό» είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις