Σοφία Παυλίδου: Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου το πρωί της Πέμπτης (16/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακοποιητική συμπεριφορά την οποία όπως είχε καταγγείλει δέχθηκε από συνάδελφο της.

Ειδικότερα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μίλησα δημόσια, ένιωσα ότι με κοιτάνε οι συνάδελφοι μου και ένιωσα ότι δεν με πίστευαν. Φυσικά όταν δεν είσαι μπροστά, δεν μπορείς εύκολα να ξέρεις τι γίνεται. Μετά όμως είχα τις αποδείξεις γιατί είχα τα σημάδια στο σώμα μου, το χαρτί του ιατροδικαστή».

«Δέχθηκα μια παραβατική δράση και μου ήταν αδιανόητο να μην αντιδράσω με αυτό τον τρόπο. Να μην κάνω μια μήνυση. Οπότε εκείνη τη στιγμή η έννοια μου ήταν να μην πάρει πολλές διαστάσεις, γιατί εγώ δεν το κατήγγειλα αλλά έκανα μια μήνυση στην αστυνομία. Μαθεύτηκε παρά τη θέληση μου από τους ίδιους που έδωσαν μια ψευδή δήλωση στη δημοσιότητα. Ότι εγώ χαστούκισα τον ηθοποιό και αναγκάστηκα να βγω να μιλήσω για να πω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι» πρόσθεσε στην συνέχεια η ηθοποιός.

«Αυτό έγινε το 20018 και μετά ήμουν αρκετά τρομοκρατημένη στην ζωή μου. Συνάδελφοι και κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας μου έλεγαν “μην το τραβάς” , “μην κάνεις μήνυση”, “απέσυρε την” και αργότερα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν πως καλά έκανα» τόνισε στην συνέχεια η Σοφία Παυλίδου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις