Χρήστης του Twitter επισήμανε πως τις τελευταίες ημέρες από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021.

Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτή ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother, το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» είχε πει τότε.

Ο ίδιος χρήστης του Twitter συνεχίζει τον συλλογισμό του και παραθέτει μία εκπομπή από το 2010 όπου οι παρουσιαστές έχουν ως θέμα σχολιασμού την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στο απόσπασμα οι παρουσιαστές, επ’ αφορμής αυτού του γεγονότος, παραθέτουν ερωτήσεις παρουσιαστριών σχολιάζοντάς τες με… χοντροκομμένο χιούμορ.

Μάλιστα, παραθέτει απόσπασμα μετά τον σχολιασμό, όπου ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται με υπονοούμενα να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» και τον Αντώνη Κανάκη να απαντά: «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Σερβετάς συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις