Από το 2005 (Batman Begins), ο Christopher Nolan πρόσθεσε έναν πιο σοβαρό τόνο στις ταινίες Batman (κάτι που συνεχίζει και ο Matt Reeves με το The Batman).

O Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012), βασίζεται και αυτό στο χαρακτήρα του Bruce Wayne Batman της DC (Detective) Comics.

A Hero can be anyone

To σενάριο το έγραψε ο Nolan μαζί με τον αδερφό του Jonathan. H παραγωγή είναι της Warner Bros, Legendary Pictures και τη μουσική υπογράφει ο Hans Zimmer.

Ο Christian Bale έχει χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος και πιο αληθινός Batman όλων των εποχών. Μπορούμε να πούμε ότι οι ταινίες του ταίριαξαν και σεναριακά.

Σε γενικές γραμμές τα σενάρια από το The Dark Knight Trilogy είναι πάντα επίκαιρα. Είναι μια ταινία που αξίζει να δείτε ξανά και ξανά.

Το εξαιρετικό cast ηθοποιών αποτελείται από τους Michael Caine as Alfred Pennyworth (Ι had this fantasy…), Gary Oldman as Commissioner Gordon, Morgan Freeman as Lucius Fox, Anne Hathaway (φοβερή ερμηνεία) as Selina Kyle (από τις καλύτερες Catwoman – μαζί με Michelle Pfeiffer, έπαιζαν σε άλλες εποχές),

Tom Hardy ως ο φοβερός Bane (πολύ δυνατή ερμηνεία – η μάσκα τον δυσκόλευε στα γυρίσματα – πολλές φορές δεν άκουγε καν τα λόγια του Nolan και του Christian),

Marion Cotillard as Miranda Tate, Talia al Ghul (η οποία ήταν έγκυος στα γυρίσματα και η ίδια αναφέρει ότι η σύζυγος του Christopher Nolan, η Emma, τη βοηθούσε να αισθανθεί άνετα – μαζί με όλο το συνεργείο)

και φυσικά ο Joseph Gordon – Levitt as Officer Blake (Robin). To έργο συνδέεται και με το πρώτο του 2005 (εμφανίζεται ο Ra’s Al Ghul – Liam Neeson).

To The Dark Knight Rises ήταν τεράστια εμπορική επιτυχία και διαθέτει από τα ωραιότερα φινάλε που έχετε δει ποτέ στον κινηματογράφο. Το έργο είναι πλούσιο σε συναίσθημα. Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων όσον αφορά όλες τις ταινίες Batman και Superman της DC Comics. Απλά δείτε τη!

H μάχη μεταξύ Bane και Batman είναι επική!

O Batman επιστρέφει 8 χρόνια μετά από εκείνη την επεισοδιακή νύχτα με τον Εισαγγελέα Harvey Dent και τον Επιθεωρητή Gordon o οποίος προσπαθούσε να προστατέψει το γιο και τη γυναίκα του από τον Two – Face…(στο The Dark Knight του 2008). Ο Bruce Wayne, ο Σκοτεινός Ιππότης (a silent Guardian, a watchful protector) θυσίασε τα πάντα για το κοινό καλό και εξαφανίστηκε. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει…

O Cristopher Nolan από το 2000 και μετά έχει αλλάξει τα δεδομένα στο Σινεμά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις