Πρώτη εκπομπή για τους Ράδιο Αρβύλα για το 2022 και η έναρξη ήταν διαφορετική καθώς έπαιξαν ένα βίντεο με κεντρικό νούμερο το «3», καθώς πλέον μετά το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την απομάκρυνσή του, η παρέα μειώθηκε.

Κατά την έναρξη της εκπομπής εμφανίστηκε ο αριθμός «3» ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως «μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα». Στη συνέχεια στο βίντεο ακούστηκε: «Σκεφτήκαμε να ονομάσουμε την εκπομπή ΄΄τρία πουλάκια κάθονταν” ή ”τρεις και ο κούκος” ή ”τρεις λαλούν και δυο χορεύουν” ή τα ”τρία γουρουνάκια”, αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά, οπότε…», ακούστηκε στο βίντεο.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης παρουσίασε τους συνεργάτες του και στάθηκε ιδιαίτερα στα αριστερά του, εκεί που καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και πλέον βλέπουμε τον Χρήστο Κιούση. «Πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση, το οποίο ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια οπότε δεν θα υπάρχει ουσιαστική αλλαγή», είπε με χιούμορ και στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» του στην κυβέρνηση.

«Έκαναν ότι μπορούσαν για να επιστρέψει η μόνη σατιρική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, οπότε στον κύριο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε», είπε ειρωνικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις