Με πολλές εντάσεις οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές, βρέθηκαν στο τέλος της ημέρας στο συμβούλιο του νησιού και συζήτησαν τα προβλήματα τους.

Πέντε από την ομάδα των Διασήμων και δύο από την ομάδα των Μαχητών ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Πιο συγκεκριμένα ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σταμάτης και η Παρασκευή, περίμεναν την «ετυμηγορία» του κοινού για το μέλλον τους στο παιχνίδι.

O Γιώργος Λιανός μετά από ένα ακόμη έντονο συμβούλιο ανακοίνωσε το άτομο που αποχωρεί, την Παρασκευή, αφήνοντας τη φίλη της Ασημίνα, απαρηγόρητη. Η απόφαση έγινε δεκτή με αγκαλιές και φιλιά ανάμεσα στους υποψήφιους από την ομάδα των διασήμων, οι οποίοι ανακουφίστηκαν από την παράταση της παραμονής τους στο παιχνίδι.

Δείτε το απόσπασμα.

To συμβούλιο όμως, είχε και πολλές εντάσεις και κυρίως για την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι παρ’ όλο που κέρδισαν τον αγώνα επάθλου φαγητού, έγιναν «μαλλιά – κουβάρια». Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι αποκάλυψε on camera ότι οι Μαχητές την ημέρα του δεύτερου αγώνα ασυλίας κατά την οποία βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση η Παρασκευή, είχαν συμφωνήσει να χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου η συμπαίκτριά τους, η οποία ήταν σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, να επιστρέψει στο σπίτι της.

Οι συμπαίκτες του, όπως ήταν λογικό, στράφηκαν εναντίον του καθώς υποστήριξαν πως το μοναδικό “στήσιμο” στο όλο παιχνίδι ήταν ότι όταν τελικά έχασαν τον αγώνα, απλά συμφώνησαν να ψηφίσουν προς αποχώρηση την Παρασκευή που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Ήταν ουσιαστικά και η πρώτη κρίσιμη στιγμή στην ομάδα των Μαχητών.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις