Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια της σημερινής (14/1) εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο δημοφιλής παρουσιαστής προχώρησε στην αποκάλυψη πως μια χορεύτρια του μπαλέτου στο «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα», του εκμυστηρεύτηκε ότι ένας πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να τη βιάσει.

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να προσθέσει: «Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όριά μου».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε εάν τον γνώριζε, απάντησε: «Τον ξέρουμε άπαντες». Και συνέχισε: «Μετά δυσκολίας μου το αποκάλυψε, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης. Μου το περιέγραψε πλήρως, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας και όλα… Και το #MeToo είναι θέμα εποχής. Η κοινωνία ήταν ανέτοιμη… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι, ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της».

Για τις κινήσεις που έκανε, είπε: «Τη ρώτησα “θες να αναλάβω;”. Και μου είπε: “Έχω τη μάνα μου, το παιδί μου” και τη σεβάστηκα. Αλλά, ήταν σοκαρισμένη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις