Μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, απόψε αναμένεται να φύγει ένας Διάσημος καθώς οι κόκκινοι έχασαν και τις δύο ασυλίες, με αποτέλεσμα να βγάλουν στον τάκο τρεις παίκτες.

Ο Βαλάντης, βέβαια, αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση στην ψηφοφορία που έγινε στο Συμβούλιο του Νησιού τη Δευτέρα και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αυτός που έχει αρχίσει να… πακετάρει τα πράγματά του για να πάρει το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Συνυποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης. Δυο παίκτες που γενικότερα έχουν αρκετές συμπάθειες, σε αντίθεση με τον Βαλάντη ο οποίος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Βαλάντης εξέφρασε ανοιχτά την πεποίθησή του ότι τον ψηφίζουν επειδή τον θεωρούν δυνατό αντίπαλο. «Το ότι ρισκάρουν τον Γιωρίκα εκεί φαίνεται το θράσος τους και η ατομικότητά τους. Ύπουλο χτύπημα. Είναι άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός παίκτη. Για τον Θανάση μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ εντάξει λίγο ευθυνόφοβος είναι, αν παραμείνει του εύχομαι να αντέξει τις δυσκολίες. Αρχίζουν οι καλοί παίκτες να φεύγουν, με θυσιάζουν γιατί είμαι ένας αντίπαλος δυνατός και με βάση τη δημοφιλία μου και με βάση την αγάπη του κόσμου που ξέρω ότι με αγαπάει ό,τι κι αν γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις