Τα αποσπάσματα του Survivor, όπου η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης καβγαδίζουν, προκάλεσαν εμετό στον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής, στο μεταξύ, ακούγοντας τον παίκτη να σχολιάζει την συμπεριφορά της Μυριέλλας, σχολίασε: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Παιδιά τι μας νοιάζει; Τι είναι αυτό; Θα σας πιάσουν όλους τα κανάλια, αυτό λέμε. Μην πεις τίποτα, θα είναι εναντίον σου».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που είδα. Δε γίνεται, πάλι φεύγουμε από το ζητούμενο. Δεν έχουν πάει εκεί πέρα να ερημοπαίξουν δέκα παιχνίδια, να ερημοφάνε μία στις 10 μέρες και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα; Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα και ξαφνικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο από το μοναδικό reality επιβίωσης και πάμε και γινόμαστε ο Bachelor; Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα»;

Με το επόμενο απόσπασμα, ο Νίκος Μουτσινάς προσποιήθηκε ότι θέλει να κάνει εμετό και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά… καπαμά. Αυτό».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις