Ελλάδα έχεις ταλέντο: Στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Άγγελος Πεντάρης δίνοντας ένα σπουδαίο μάθημα ζωής.

Ο νεαρός άνδρας έπαιξε ντραμς και συγκίνησε την κριτική επιτροπή περνώντας ταυτόχρονα το δικό του μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

«Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή», είπε ο Άγγελος στην σκηνή.

«Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα» συμπλήρωσε ο διαγωνιζόμενος του τάλεντ σόου του ΑΝΤ1.

Οι κριτές και το κοινό ενθουσιάστηκαν με την ιστορία και την απόδοσή του και έδωσαν τα τέσσερα «ναι» για να προχωρήσει στον διαγωνισμό, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η μ μητέρα του για να τον συγχαρεί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις