Φαίη Σκορδά Θεοδωρόπουλος: Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου θεωρώντας ότι η παρουσιάστρια τον πρόσβαλε της απάντησε με προκλητικό τρόπο.

Παρακάτω οι διάλογοι μεταξύ Φαίης Σκορδά και Θεοδωρόπουλου:

Φαίη Σκορδά: «Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή «οφείλετε» να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Δικηγόρος: «Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;»

Φ. Σκορδά: «Με πάρα πολλή δουλειά».

Δικηγόρος: «Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νέες απαράδεκτες εκφράσεις οδήγησαν στη λήξη της σύνδεσης, προκαλώντας εκνευρισμό στους συντελεστές της εκπομπής. Αυτός είναι προφανώς ο τρόπος που έχει επιλέξει ο κ. Θεοδωρόπουλος για να κάνει «φασαρία« γύρω από το όνομα του…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις