Σταματίνα Τσιμτσιλή Λιάγκας: Για το πολυπαιγμένο θέμα με τον αρραβώνα του Μαυρίκιου στις πρωινές και όχι μόνο εκπομπές, μίλησε η παρουσιάστρια του Happy Day στον Alpha.

Σχολίασε μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος παρ’ όλο που έπαιξε το θέμα κατά κόρον στην εκπομπή του, σχολίαζε αρνητικά την υπερ-προβολή του, «Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”. Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά».

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει σχολιάσει για το συγκεκριμένο θέμα: «Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο. Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει αυτό που λέμε μια μέση αισθητική και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται τώρα. Εγώ τρομάζω γιατί αν μια εκπομπή για να γεμίσει χρόνο τους προτείνει να κάνουν σεξ για να το δείξουμε κάτω από τα παπλώματα, πιστεύω θα πουν ναι. Εμείς είχαμε κάνει άλλη προσέγγιση του θέματος».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις