Φάρμα: Δύο παίκτες ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης και η Μαρία Παπαγεωργίου αναμετρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Από την αναμέτρηση νικητής αναδείχθηκε ο Κουτσαβάκης με σκορ 3-1. «Ο Κουτσαβάκης εκτός από φιλόσοφος βγήκε και εξολοθρευτής με τρεις νίκες» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς ο Κουτσαβάκης έχει παλέψει για την παραμονή του στο παιχνίδι τρεις φορές.

Από την άλλη, η Μαρία αν και προσπάθησε πολύ για την παραμονή της, αποχώρησε από τη «Φάρμα» και έτσι θα μπορέσει να δει ξανά τα παιδιά της. Φεύγοντας η παίκτρια που είχε ένα έντονο προφίλ κατά της διάρκεια του παιχνιδιού, θέλησε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της με λόγια συμφιλίωσης.

«Ώρα να πηγαίνω, δεν έχω θέση πια εδώ, σας καταλαβαίνω αλλά έχω οικογένεια και εγώ. Από τη Φάρμα θα μου λείψουν τα παιδιά, όλα τα παιδιά, τους αγαπώ όλους πάρα πολύ αν και δεν το έδειξα, ήμουν εδώ όλο κακία, μίσος, έβγαλα κλάμα, τα έβγαλα όλα, θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τα παιδιά και να μην μου κρατήσουν κακία αν έχω πει πολύ κακά πράγματα για εκείνους» είπε η Μαρία, πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις