Λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά, η Rihann φαίνεται πως αποφάσισε να χωρίσει τον αγαπημένο της ASAP Rocky και πατέρα του παιδιού που κυοφορεί εξαιτίας της απιστίας.

Λίγες μόνο εβδομάδες, προτού αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον ASAP Rocky, η Rihanna βρίσκεται μπλεγμένη σε μια μεγάλη προσωπική περιπέτεια, μιας και οι φήμες την θέλουν να έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

Αιτία του χωρισμού ένα τρίτο πρόσωπο

Αιτία, η απιστία του ASAP Rocky με μια γυναίκα που η Rihanna αγαπάει και εμπιστεύεται, την σχεδιάστρια παπουτσιών της Fendi, Amina Muaddi.

Η Rihanna έχει εμφανιστεί πάμπολλες φορές φορώντας παπούτσια που έχει σχεδιάσει η Amina και η σχεδιάστρια είχε στενή σχέση φιλίας, τόσο με την 34χρονη Riri όσο και με τον αγαπημένο της.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια έκανε unfollow την Amina Muaddi στο Twitter με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται μήπως συνέβη κάτι ανεπανόρθωτο μ’ εκείνη και τον A$AP Rocky στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Πριν δύο μήνες, με σειρά από φωτογραφιών στη Νέα Υόρκη και στην περιοχή που μεγάλωσε ο ASAP Rocky, η Rihanna είχε ποζάρει με τον αγαπημένο της με ακάλυπτη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις