Δύο μέρες έμειναν πριν την πρεμιέρα (5 Μαϊου) του sequel του Doctor Strange, το οποίο συνεχίζει την ιστορία του Spider – Man: No Way Home. Η ταινία θα είναι ένα από τα Blockbuster του καλοκαιριού.

Για κάποιον που θέλει να δει μία ταινία απευθείας στον κινηματογράφο, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γνωρίζει κάτι για το σενάριο. Οι ταινίες της Marvel Comics έχει εκατομμύρια φαν παγκοσμίως. To Doctor Strange in the Multiverse of Madness δέχθηκε και αυτό το χτύπημα των leaks (διαρροή), λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το ενδιαφέρον σας για τον Dr. Stephen Strange, καλό είναι να αποφεύγεται οτιδήποτε αναφέρεται σε Marvel στα Social Media. Eάν πάλι δεν σας νοιάζουν τα spoilers, τότε μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμείτε.

Marvel Studios: Στις 5 Μαϊου έρχεται ο Doctor Strange in the Multiverse of Madness με τον Benedict Cumberbatch

Η Marvel Studios έλαβε μέτρα για τις σελίδες της στο Διαδίκτυο (δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο).

Με μια ανάρτηση της αναφέρει: “Τα λέμε στην άλλη πλευρά του Multiverse” η Marvel απενεργοποίησε τη δυνατότητα σχολίων σε όλα τα πρόσφατα posts της που αφορούν το “Multiverse of Madness” για παν ενδεχόμενο. Οι αναρτήσεις έγιναν ακριβώς την ώρα της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας σε σκηνοθεσία Sam Raimi, στο Los Angeles όπου ειδικοί καλεσμένοι, influencers και ο ειδικός Τύπος την παρακολούθησε πρώτα από όλους, ούτως ώστε να αναρτήσουν και τις αντιδράσεις τους.

H Πύλη του Πολυσύμπαντος άνοιξε…!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις