Λένα Παπαληγούρα: Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show».

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τη στήριξη της οικογένειάς της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε το επίθετο στην καριέρα της.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, «Οι γονείς μου ήξεραν ότι με ενδιαφέρει η υποκριτική από τότε που πήγαινα στο σχολείο. Ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήταν τυχαία επιλογή το θέατρο».

Μιλώντας για τη δουλειά της και την επαφή της με την πολιτική ανέφερε, «Έχω υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου. Είχα πολλές προτάσεις να ασχοληθώ με την πολιτική». Στην ερώτηση πως είναι να μεγαλώνεις μέσα σε μία πολιτική οικογένεια, η Λένα Παπαληγούρα είπε: «Οι γονείς μου δεν ήταν από τους ανθρώπους που έφερναν συνεχώς ανθρώπους της πολιτικής μέσα στο σπίτι. Αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω».

Η ηθοποιός όμως μίλησε και για την εμπειρία της Επιδαύρου, «Αυτά που μου έχουν συμβεί στη δουλειά υπερβαίνουν κατά πολύ αυτά που ονειρεύτηκα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίζω την Ιφιγένεια στην Επίδαυρο».

Η Λένα Παπαληγούρα όμως, αναφέρθηκε και στον φόβο που είχε πάντα, μήπως πουν ότι την βοήθησε ο πατέρας της στη δουλειά της ή έβαλε κάποιο μέσο. «Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις