Νικόλ Κίντμαν: Σε νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η ηθοποιός, το πρόσωπό της φαίνεται παραμορφωμένο.

Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες που ανέβασε προκάλεσαν αίσθηση στους θαυμαστές της.  Πιο συγκεκριμένα η διάσημη ηθοποιός ποζάρει με τη Lulu Wang, τη σκηνοθέτιδα της νέας σειράς Expats του Amazon, χωρίς μακιγιάζ αποκαλύπτοντας τις γωνίες του προσώπου της, το οποίο φαίνεται τεντωμένο από τις παρεμβάσεις.

Η Κίντμαν έχει πει επανειλημμένα στο  παρελθόν ότι ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να δείχνει νέα. Μάλιστα είχε αρνηθεί σε συνέντευξή της το 2007 ότι είχε υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική επέμβαση λέγοντας ότι το αψεγάδιαστο δέρμα της οφείλεται σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εντελώς φυσική», είχε πει τότε στο Marie Claire για να συνεχίσει: «Φοράω αντηλιακό και δεν καπνίζω. Φροντίζω τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που το λέω αυτό».

Αυτά που έλεγε τότε βέβαια, δεν ανταποκρίνονται πια στη σημερινή πραγματικότητα, όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες αυτές φωτογραφίες.

Αυτήν την εποχή  η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται στα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Amazon «Expats», η οποία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «The Expatriates» της Janice Y.K. Lee. Η σειρά παρακολουθεί την εξωφρενική ζωή μιας πλούσιας κοινότητας ομογενών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις