Ακόμη μία χρονιά το Met Gala 2022 πραγματοποιήθηκε και διάσημοι και διάσημες celebrities έδωσαν το παρών με εντυπωσιακά outfits που σίγουρα συζητήθηκαν και συνεχίζουν να συζητιούνται ακόμη.

Η Rihanna είναι μία από τις celebrities που έχει αφήσει το στίγμα της τόσο στον χώρο της μουσικής όσο και της μόδας κάνοντας εμβληματικές εμφανίσει στο Met Gala. Φέτος όμως το Met Gala πραγματοποιήθηκε όσο η τραγουδίστρια διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον χώρο της μόδας.

Και μπορεί να μην βρέθηκε στο Met με φυσική παρουσία, αλλά σίγουρα έκανε αισθητή την παρουσία της. Δεδομένου ότι η Rihanna κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το στυλ της εγκυμοσύνης, το Met θέλησε να την τιμήσει παίρνοντας την πόζα της από την πρόσφατη φωτογράφισή της στη Vogue και μετατρέποντάς την σε ένα εντυπωσιακό γλυπτό σε αρχαιοελληνικό ύφος, στη μορφή της θεάς Ειρήνης.

Έστω και με αυτό τον τρόπο η Rihanna κατάφερε να βρίσκεται στο φετινό Met Gala, με θέμα «Gilded Glamour» «κλέβοντας» την παράσταση ακόμη και χωρίς να βρίσκεται εκεί. Φυσικά, η ίδια έσπευσε να ευχαριστήσει το Met και την Vogue για τον φόρο τιμής προς τιμήν της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις