Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ προσκόμισε στο δικαστήριο 4 φωτογραφίες που δείχνουν τον Τζόνι Ντεπ λιπόθυμο από τα ναρκωτικά.

«Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του», είπε μεταξύ άλλων, η Άμπερ Χερντ για τη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ από τον ηθοποιό.

Όπως ανέφερ η Χέρντ, «Μπορούσα να πω μόνο τι πιστεύω ό,τι έπαιρνε για να το πως με σιγουριά θα έπρεπε να έχω αποδείξεις», είπε στο δικαστήριο την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της κατάθεσής της για την αγωγή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. «Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του. Και στη συνέχεια τον συνέφερναν, τον έπλεναν και τον φίξαραν». «Και είτε δεν θυμόταν, είτε το αρνιόταν, είτε με κατηγορούσε ότι έλεγα ψέματα. Και δεν υπήρχε κανείς να με υποστηρίξει. Ήταν μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του και όλοι όσοι τον φρόντιζαν και ήταν όλοι εναντίον μου, και έτσι άρχισα να βγάζω φωτογραφίες για να πω: ‘Κοιτάξτε, να αυτό συμβαίνει πραγματικά’’».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι άρχισε να βγάζει φωτογραφίες του 58χρονου Τζόνι Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια της σχέσης τους και άρχισε να «ψάχνει για ενδείξεις» ότι είχε αρχίσει να κάνει ξανά χρήση.

«Άρχισα να μαζεύω τα στοιχεία, ώστε να μπορώ να καταλάβω με τι είχα να κάνω», είπε. «Κατάλαβα αρκετά για τον εθισμό ώστε να ξέρω ότι πρέπει να φτάσεις στον πάτο, να έχεις κάποιες συνέπειες για να γίνεις καλύτερα. Εκείνη την εποχή ήμουν ήδη ευάλωτη, ήμασταν σε σχέση πάνω από ένα χρόνο. Είχα ήδη παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτό το μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά του που θα έκανε τη ζωή μου σημαντικά πιο περίπλοκη ή ειρηνική ή δύσκολη ή υπέροχη ανάλογα με το τι έπαιρνε».

Η Άμπερ Χερντ υποστήριξε επίσης, ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θυμόταν καμία από τις συμπεριφορές του ή αρνιόταν ότι συνέβησαν. Οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν τον ηθοποιό να παίρνει ναρκωτικά. Μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ τον δείχνει λιπόθυμο, καθισμένο σε μια καρέκλα κήπου σε κάποιο δωμάτιο τύπου αποθήκη του σπιτιού τους. Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τον ηθοποιό πεσμένο μπροστά στον καναπέ με μια κουβέρτα περασμένη γύρω από τον ώμο του τον Μάρτιο του 2013. Η Χερντ ισχυρίστηκε ότι είχε προηγηθεί «ξεφάντωμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις